Home » Augustifamiljen & Ebbot Lundberg

Augustifamiljen & Ebbot Lundberg

Söndag 14 juli kl 19.30 Krapperups musikhall

En kväll med Augustifamiljen

Augustifamiljen har i tio år stått för de uppskattade musikaliska inslagen i SVT:s populära ”På spåret”. Bandet har blivit oerhört hyllat för sin spelglädje, skicklighet och förmåga att överraska med sina arrangemang och låtval.

Bandet bildades 2006 av medlemmar i Håkan Hellströms band, som ett tillfälligt projekt, men man blev snabbt ett uppskattat inslag.

2015 omformades bandet något och med rötter i Hellströms band, The Ark, Division of Laura Lee, Seleste och jazz består Augustifamiljen sedan dess av Stefan Sporsén – keyboard och trumpet, Daniel Gilbert – gitarr och sång, Simon Ljungman – gitarr och sång, Björn Almgren – saxofon och keyboard, Jonas Gustafsson – bas och sång och Sylvester Schlegel – trummor och sång.

Ebbot Lundberg är en svensk sångare, låtskrivare och musikproducent. Med en stor röst, karisma, humor och ett särpräglat uttryck hör han till en av Sveriges mest spännande artister. Han har bland annat varit sångare och frontfigur i den internationellt framgångsrika gruppen The Soundtrack of Our Lives.

För den breda publiken är han kanske mest känd för sin medverkan i TV4-succén ”Så mycket bättre” 2013 och genom sitt eget TV-program ”Ebbots Ark” på SVT. Det senare spelades in på segelfartyget T/S Westkust, där Ebbot tog emot kända gäster som fick tolka sina favoritartisters låtar.

Ebbot Lundberg har även medverkat i Melodifestivalen, där han som mellanakt tolkade Anita Lindbloms låt ”Sånt är livet”.

Biljettpris: 350 kr

Här kan du köpa dina biljetter!

Foto: Katarina Hansson